Suomeksi   In English Takaisin osoitteeseen www.maksuturva.fi/fi/ohjeet/
Valikko
  • 7. KauppiasExtranet-käyttöohje

7. KauppiasExtranet-käyttöohje

 
KauppiasExtranet-palvelun käyttöohje verkkokaupalle
versio 1.8
 
KauppiasExtranet on verkkokauppiaille tarjottava käyttöliittymä Maksuturva-palvelulla maksettujen tapahtumien selailuun ja käsittelyyn. Palvelu on käytössä sekä Maksuturvan tuotanto- että testiympäristöissä. Käyttäjätunnuksen ja salasanan saat tilatessasi palvelun tilauslomakkeella tai myynniltämme, mikäli olet tilannut käyttöösi räätälöidyn palvelukokonaisuuden. Huomioithan, että tuotanto- ja testiympäristö palveluiden käyttäjätunnukset ja salasanat ovat erilliset.
 

Maksuturva Extranet

 
Kehitämme parhaillaan uutta kauppiaspalvelua, jonne voit kirjautua nykyisillä Extranet -tunnuksillasi. Uudesta palvelusta löydät mm. kattavammat raportit ja voit käydä päivittämässä omat tietosi ajan tasalle. Otamme myös mielellämme vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia.
 
Tuotantoympäristö: Maksuturva Extranet
Testiympäristö: Maksuturva Extranet
 

KauppiasExtranetilla voit

 
 

Kun käytössä Tyytyväisyystakuu-palvelu KauppiasExtranetillä, voit lisäksi

 
 
Kun olet tekemässä tilaukselle rahapalautusta, riippumatta maksupalvelun tyypistäsi, siitä, onko tilaukselle jo tehty palautuksia tai onko tilauksen maksut jo tilitetty, yritä aina ensimmäiseksi tehdä palautusta KauppiasExtranetissä.
 
 
Tapahtumat-sivulla näet yhteenvedon keskeneräisistä tapahtumista ja voit selailla tapahtumia eri hakukriteereillä. Pääset myös yksittäisten tapahtumien käsittelyyn, esim. lisäämään tapahtumalle toimitustietoja, käsittelemään ostajien peruutuksia ja palautuksia tai peruuttamaan tapahtuman.
 
Omat tiedot ja Palvelun tiedot -sivuilla voit tarkastella yrityksesi, verkkokauppasi ja Maksuturva-palvelusi tietoja.
 
Raportit -sivulla voit luoda kirjanpitoon tarvittavat raportit helposti csv-muodossa. Raportit sivulta pääset tarvittaessa myös Svea Admin – käyttöliittymään, josta voit hakea raportit Svean maksutavoilla tehdyistä ostoksista.
 
Ota yhteyttä -sivulla voit jättää meille palautetta tai yhteydenottopyynnön.
 
Asiakaspalautteet-sivulla Tyytyväisyystakuu-palvelua käyttävät verkkokaupat voivat tarkastella ostajilta Verkko-ostajan palveluissa saamiaan palautteita.